PROSLAVE SPLAV RESTORAN VIVA

PROSLAVE SPLAV RESTORAN VIVA

Splav restoran Viva se izdvaja svojom atraktivnom lokacijom na šetalištu 25. maj na reci Dunav, i naravno raznovrsnim i bogatim menijem prepunim internacionalnih i nacionalnih specijaliteta. Osim što je Viva Splav popularan za dnevna uživanja sa porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima, spremili smo specijalne ponude za sve Vaše proslave na našem splavu. U našem restoranu možete organizovati rođendan, krštenje, maturu, godišnjicu mature. Splav restoran Viva je idealan i privlačan prostor za korporativne proslave Vaše firme, promotivne aktivnosti Vaše firme – seminare, promocije proizvoda, tematske večeri, kao i nezaobilazni team building.

Kapaciteti Splava Viva broje dva splava koja su povezana, ali i idealna za intimnije proslave od 30 do 50 gostiju. Tako smo u mogućnosti da Vam ponudimo:

– Salu Viva 1 na spratu koja je kapaciteta do 70 gostiju i ima otvorenu baštu;

– Salu Viva 2 koja je kapaciteta do 50 mesta i ima otvorenu baštu.

U obe sale moguće je organizovati i manje proslave za 30 gostiju.

 

Za sve detaljnije informacije pogledajte link-ove ispod:

PONUDA 1 ZA PROSLAVE SPLAV VIVA MOŽETE PREUZETI OVDE

PONUDA 2 ZA PROSLAVE SPLAV VIVA MOŽETE PREUZETI OVDE

 

 

VIVA predjelo-01Pileci FILE 4 SIRA-01Punejna Vesalica-01Vocni TANJIR-01

 

MAJ_3362MAJ_3901

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>