Popularno

Splav VIVA

živi trenutak!

Popularan
SADRŽAJ

Galerija
PREDHODNIH DOGAĐAJA

*

Danas posle 10 godina mi smo uspešan i popularan restoran na atraktivnoj lokaciji na obali Dunava, na šetalištu 25. Maj. Osim što nudimo sjajan ugođaj i sjajan pogled u našem restoranu možete da izaberete različite internacionalne specijalitete.

više slika

Dodir Momenta!

*

Carpe Diem! Uhvati dan, pogledaj neke od slika sa našeg splava i uživaj u momentu.

Budite u toku
VESTI

Mi znamo da se
ZABAVLJAMO

*

U našem restoranu možete organizovati rođendan, krštenje, maturu, godišnjicu mature. Splav restoran Viva je idealan i privlačan prostor za korporativne proslave Vaše firme, promotivne aktivnosti Vaše firme – seminare, promocije proizvoda, tematske večeri, kao i nezaobilazni team building. Trebalo bi da nas posetite svake Subote kada imamo na programu bend koji Vas zabavlja uživo, dođite da se opustite i uživate u muzici.

vesti

Savršeno organizovani
DOGADJAJI

Sjajna
DEŠAVANJA

*

Splav restoran Viva se izdvaja svojom atraktivnom lokacijom na šetalištu 25. maj na reci Dunav, i naravno raznovrsnim i bogatim menijem prepunim internacionalnih i nacionalnih specijaliteta. Osim što je Viva Splav popularan za dnevna uživanja sa porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima, spremili smo specijalne ponude za sve Vaše proslave na našem splavu. U našem restoranu možete organizovati rođendan, krštenje, maturu, godišnjicu mature. Splav restoran Viva je idealan i privlačan prostor za korporativne proslave Vaše firme, promotivne aktivnosti Vaše firme – seminare, promocije proizvoda, tematske večeri, kao i nezaobilazni team building.

*

Kapaciteti Splava Viva broje dva splava koja su povezana, ali i idealna za intimnije proslave od 30 do 50 gostiju. Tako smo u mogućnosti da Vam ponudimo:
– Salu Viva 1 na spratu koja je kapaciteta do 70 gostiju i ima otvorenu baštu;
– Salu Viva 2 koja je kapaciteta do 50 mesta i ima otvorenu baštu.
U obe sale moguće je organizovati i manje proslave za 30 gostiju.

rezervišite sto